Ikke løsvægt

Ikke løsvægt

 

I Ferlov & Ferlov Kolonial kender vi så vidt muligt vores producenter og leverandører, for vi vil godt vide, hvor vores produkter kommer fra. Vi har egen import af varer fra især Italien og Tyskland, og dermed har vi unikke produkter, som ikke fås andre steder.

Tomatprodukter:

De forskellige pastasaucer er tilberedt med omhu og kærlighed. Det er saucer baseret på håndplukkede solmodne italienske tomater. Alle de tilsatte grøntsager og krydderurter er dyrket i italiensk jord og er modnet under den italienske sol, hvorved den fulde og fyldige smag opnås.

  • Mosede tomater, 700 ml.
  • Tomatsauce med basilikum, 340 gr.
  • Tomatsauce med aubergine, 340 ml.
  • Tomatsauce med chili, 340 ml.
  • Tomatsauce med Karl Johan svampe, 340 ml.
  • Tomatsauce med oliven og kapers, 240 ml.
  • Tomatpuré, 220 ml.
  • Hakkede og mosede tomater på dåse, 2.55 kg

 

Langsomt tørret pasta:

Den over 100-årige familietradition med produktion af denne pasta ligger i dag hos et ungt par, som med kærlighed til faget viderefører traditionen bag denne økologiske pasta.

Pastaen tørres ved temperaturer på op til 45º C - som en varm italiensk sommerdag. Tørringen tager 24-40.

Pastaen har modtaget indtil flere internationale priser.

Poserne er i 500 grams poser.

 

Olivenolie:

Vores ekstra jomfru olivenolie er lavet af håndplukkede oliven, som hurtigt efter plukning koldpresses på stenmølle. De flere hundrede år gamle oliventræer vokser i den italienske region Calabrien. 750 ml.

Af aromatiske olivenolier har vi fra anden producent:

  • Ekstra Jomfru oliveolie med chili/hvidløg, 250 ml.
  • Ekstra Jomfru oliveolie med hvidløg/basilikum, 250 ml.
  • Ekstra Jomfru oliveolie med citron, 250 ml.

 

Eddike:

  • Rødvinseddike af italienske druer.
  • Hvidvinseddike af italienske druer.
  • Æblecidereddike af italienske æbler.

 

Oliven:

  • Sorte oliven med sten i saltlage, 1,0 kg.
  • Grønne oliven i saltlage, 1,0 kg.

 

Soltørrede tomater:

  • Soltørrede tomater med salt. Skal koges 5-10 min, drænes og lægges i en god olivenolie, evt. med krydderier. Er særdeles delikate til kolde retter og sandwich, men smager også fantastisk i varme retter, 300 gr.

 

Sennep / Ketchup:

  • Stærk Dijon sennep, glutenfri, 200 gr.
  • Ketchup lavet på solmodnede tomater, 310 gr.

 

Grøntsagscremer:

  • Tapenade af grønne oliven, 130 gr.
  • Tapenade af sorte oliven, 130 gr.
  • Chilicreme med soltørrede tomater, 130 gr.

 

Marmelade af Italiensk frugt:

  • Citron marmelade, 220 gr.
  • Appelsinmarmelade, 220 gr.
  • Abrikosmarmelade, 220 gr.

 

Snacks:

  • Italienske, bagte producker som grissini og crackers med saltet overflade, med tomat eller rosmarin.
  • Galetter af henholdsvis Kamut, majs og spelt.

 

Æblemost og Honning:

  • Koldpresset og ufiltreret æblemost fra Langagergård, Hvalsø, 250 og 750 ml.
  • Honning af fra 3 forskellige slyngninger, tidlig sommer, højsommer og sensommer. Også fra Langagergård.

 

Diverse søde sager:

  • Vingummibamser uden gelatine, løsvægt
  • Diverse chokolader
  • Barer og kubetter fra Cocohagen
  • Blanding af tørret frugt og nødder, løsvægt